Laguna Grande

Představte si idylickou dovolenou v srdci živého letoviska Bibione Spiaggia, kde se pláže, resturace a obchůdky snoubí s atmosférou typického prázdninového městečka. Čeká na vás široká nabídka aktivit, od pestrobarevné zábavy ve vyhlášeném lunaparku až po relaxaci na prosluněných plážích. Pro rodiny s dětmi je zde dostatek klidných míst s bazény. Mimochodem, abyste se opravdu nemuseli o nic starat, jezdí na pláž zdarma minibus pro hosty ubytované dál od moře. O příjemný stín a pohodlí se postará také místní pediatr a dermatolog, kteří během hlavní sezóny pečují o zdraví návštěvníků.

Nechte se hýčkat v komfortním ubytování v Residence Laguna Grande, které vám nabídne přímý kontakt s písečnou pláží a zároveň blízkost centra plného života. Vybavené apartmány mají vlastní sociální zařízení, balkony a většina z nich vám umožní krásný výhled na azurové moře. Praktické vybavení jako mikrovlnná trouba, kávovar či klimatizace zajistí maximální možné pohodlí. Ať už preferujete bydlení v přízemí nebo v patře, tato rezidence naplní vaše očekávání a nabídne vám ničím nerušený odpočinek.

Na pláži si vychutnáte soukromí a klid, to proto, že je doslova na dosah ruky – pouhých 50 metrů od vašeho apartmánu. Pro milovníky aktivního trávení volna je k dispozici půjčovna kol či možnost zapůjčení potřeb pro nejmenší, jako jsou dětské židličky nebo sportovní kočárky. S každým dnem svého pobytu můžete objevovat nové příležitosti pro zábavu, odpočinek i poznávání, což dělá z Residence Laguna Grande ideální výchozí bod pro vaši nezapomenutelnou dovolenou.

Další fotky
Laguna Grande 1
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
4 665 Kč