Apartmány Oasi

Přemýšlíte o vhodné destinaci pro vaši dovolenou, kde byste se mohli zcela oddat relaxaci a zábavě? Apartmány Oasi v letovisku Bibione - Lido del Sole nabízí klidnou atmosféru jen kousek od písečné pláže. Umístění v této mírně odlehlé části přináší příjemný klid, zároveň však máte na dosah spoustu zábavy – restaurace, bary i zábavní park Adriatico, a to vše pouze 200 metrů od mořského břehu.

Ubytování v Oasi je jako stvořené pro rodiny či skupiny přátel, s možností ubytovat až 6 osob v klimatizovaném a prostorném apartmánu. Vybavení zahrnuje veškerý komfort - od obývacího pokoje s gaučem pro dvě osoby, přes dvě ložnice až po kuchyňský kout a soukromou koupelnu. Samozřejmostí je i parkovací místo zdarma, abyste se už nemuseli o nic dalšího starat.

Nechcete trávit celé dny jen ležením na pláži? Bibione je rájem také pro milovníky aktivního odpočinku. Můžete si vychutnat jízdu na kole po cyklistických stezkách, projet se na kolečkových bruslích nebo se věnovat různým sportům od tenisu po minigolf. Apartmány Oasi také nabízejí příjemné okamžiky na sluneční terase s bazénem a pro děti jsou připraveny prolézačky a další atrakce na pláži. A pokud máte chuť, můžete navštívit organizovaný zábavný večer pod širým nebem, který je součástí pobytového balíčku. Všechny tyto možnosti a pohodlí dělají z Oasi ideální místo pro nezapomenutelnou dovolenou.

Další fotky
Apartmány Oasi 1 Apartmány Oasi 2 Apartmány Oasi 3 Apartmány Oasi 4 Apartmány Oasi 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
3 190 Kč