Residence Acapulco

Přijeďte k moři a užijte si slunné dny v oblíbeném letovisku Bibione Spiaggia, kde na vás čeká pohodlné ubytování v Residence Acapulco. Toto ubytování se nachází v samém srdci letoviska, pouhých 200 metrů od zlatavé písečné pláže, a je ideálním místem nejen pro relaxaci, ale i pro milovníky léčebných kúr díky blízkým lázním Bibione Thermae.

Ubytujte se ve vkusně zařízených apartmánech, které poskytují vše potřebné pro váš pohodový pobyt. K dispozici máte TV, trezor pro bezpečné uložení cenností, fén, mikrovlnnou troubu a nezbytnou klimatizaci, která vám zpříjemní parné letní dny. Ať už preferujete menší apartmány pro čtyři osoby nebo prostornější variantu pro šest lidí, všechny jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální komfort během dovolené.

Pro ty, co chtějí aktivní odpočinek, nabízí rezidence bazény jak pro dospělé, tak pro děti. Pokud se chcete vydat objevovat okolí na kole, můžete využít půjčovnu Bike & Go. A pokud byste rádi strávili den jinde než na pláži, trajektem se dopravíte přes řeku Tagliamento a otevírá se příležitost prozkoumat sousední Lignano. V centrální části letoviska najdete také Luna Park Adriatico pro zábavu celé rodiny.

Další fotky
Residence Acapulco 1 Residence Acapulco 2 Residence Acapulco 3 Residence Acapulco 4
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
5 100 Kč