Life Hotel Bibione

Hledáte-li místo pro vaši rodinnou dovolenou, kde naleznete jak klasický městský ruch, tak pohodlí a rozmanité služby, pak je Bibione Spiaggia tou pravou volbou. Centrum této italské prázdninové destinace vás okouzlí svými obchodními třídami nabízejícími restaurace, kavárny a obchody. Pro milovníky adrenalinu zde stojí za zmínku lunapark plný atrakcí. A pokud toužíte po odpočinku a zábavě, určitě oceníte bezplatný minibus, který vás pohodlně přepraví přímo na zlatavý písečný břeh.

Jedním z výjimečných míst pro váš pobyt je moderní Life Hotel, který se pyšní čtyřmi hvězdičkami a polohou blízko křišťálově čistého moře i centra všeho dění. Ubytování zde představuje skvělou kombinaci relaxace a komfortu s vyhřívaným bazénem a samostatným dětským bazénem, prosluněnou terasou i možnostmi pro aktivní odpočinek, jako jsou večery s živou hudbou. Útulné pokoje poskytují vše potřebné pro spokojené chvíle strávené u moře.

Pláž, která je od hotelu vzdálená pouhých 200 metrů, je připravena splnit vaše přání, kterým je dokonalá relaxace. Soukromá zóna pro hosty hotelu nabízí nové slunečníky s lehátky a trezory, gauče pro maximální pohodlí a možnost relaxovat pod stínem altánku. Kromě toho si můžete užít další sportovní a zábavné aktivity, které jsou dostupné v okolí hotelu, od tenisu po bezplatné vypůjčení kol na objevování okolí. Life Hotel je ideální místo, kde najdete vše, co potřebujete, aby byla vaše dovolená nezapomenutelná.

Další fotky
Life Hotel Bibione 1 Life Hotel Bibione 2 Life Hotel Bibione 3 Life Hotel Bibione 4 Life Hotel Bibione 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
18 163 Kč