Rezidence Tintoretto

Představte si letovisko, které má atmosféru zcela typickou pro prázdninové destinace – přesně takové je Bibione Spiaggia. Srdcem tohoto místa jsou živé ulice plné restaurací, pizzerií, kaváren a barů, které vás lákají k odpočinku a zábavě. Rodiny s dětmi ocení klidnou atmosféru villaggií s bazény umístěných trochu stranou od pláže, zatímco ti, kdo preferují blízkost moře, najdou ideální ubytování v lukrativních hotelech a rezidencích přímo u břehu. Pro snadnější přístup na písčité břehy je ze vzdálenějších areálů zajištěna bezplatná doprava minibusem.

Pokud byste rádi strávili svou dovolenou v klidném prostředí, pak by vás mohl oslovit Residence Tintoretto. Nachází se pouhých 100 metrů od pláže a jeho součástí je kromě výtahu také soukromé parkoviště, které nabídne jedno místo přidělené pro každý z apartmánů. Apartmány jsou příjemně a vkusně vybaveny, počítá se s vlastním sociálním zařízením a trezorem, některé jednotky mají navíc i klimatizaci a pračku.

Ubytování v tomto objektu přináší flexibilitu i v termínech vašeho pobytu. Můžete si vybrat z několika variant apartmánů, záleží, jestli se budete rekreovat sami nebo s partou přátel. Ať už preferujete menší nebo větší prostor, všechny varianty nabízí terasu, kde si můžete vychutnat klidné večery, či pozorovat ranní a večerní oblohu. Residence Tintoretto poskytuje flexibilní nástupní dny mimo hlavní sezónu. Minimální délka pobytu se liší podle termínu, což vám umožní naplánovat si dovolenou přesně podle vašich představ.

Další fotky
Rezidence Tintoretto 1 Rezidence Tintoretto 2 Rezidence Tintoretto 3 Rezidence Tintoretto 4 Rezidence Tintoretto 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
4 305 Kč