Apartmány Massimo

Představujeme vám Apartmány Massimo, které najdete v tiché oblasti oblíbeného letoviska Bibione Spiaggia, jen několik kroků od zlatavé pláže. Leží ve vzdálenosti přibližně 250 metrů od moře a také 50 metrů od kompletní občanské vybavenosti, kde můžete nakupovat, posedět u kávy nebo si vychutnat italské speciality v místních restauracích. Součástí areálu je udržovaná zahrada a parkoviště pro vaše pohodlí.

V Apartmánovém domě Massimo máte na výběr z dvou typů ubytování. Bilo 5 nabízí kombinaci obývacího pokoje s gaučem pro dva, ložnice s manželským lůžkem a dalším lůžkem, dobře vybaveného kuchyňského koutu, soukromé koupelny a terasy pro vaše večerní posezení. K dispozici je zde také klimatizace, která zaručuje pohodlí v parných letních dnech. Pro větší skupiny přátel nebo rodiny doporučujeme Trilo 7 s obývacím pokojem, ložnicí jak s manželským, tak samostatnými lůžky a samozřejmě také terasou a klimatizací.

Nabídka je ideální pro ty, kdo preferují nezávislost a flexibilitu vlastního stravování. Díky dobře zařízenému kuchyňskému koutu si můžete připravit jídla podle svých osobních preferencí. A když se rozhodnete prozkoumat místní gastronomii, nemusíte chodit nikam daleko – v okolí najdete řadu lákavých možností, kde si užít výborné menu. Vychutnejte si dovolenou ve vlastním tempu s komfortem, který Apartmány Massimo poskytují.

Další fotky
Apartmány Massimo 1 Apartmány Massimo 2 Apartmány Massimo 3 Apartmány Massimo 4 Apartmány Massimo 5
Dovolenou v tomto resortu si můžete užít za
12 500 Kč